Gå til innhold

Mangler du passion?

september 3, 2010

Glem alle fempunktslister for «hvordan lykkes med sosiale medier» og blogger med oppskrifter på alt fra hvordan øke antall followers på Twitter til hvordan skrive killer headlines på bloggen din.

For til syvende og sist vet vi det egentlig alle sammen; nøkkelen til suksess i sosiale medier (og for øvrig på de fleste andre områder i livet) er passion. Ja, jeg skriver passion, for de norske ordene engasjement og lidenskap rommer liksom ikke helt alt som ligger i uttrykket på engelsk, synes jeg.

Joda, det er selvsagt fremdeles viktig og nødvendig med klare mål, solid markedskunnskap, gode strategier og bra innhold. Uten det kommer du ikke langt. Men mangler du passion når du sjelden helt til topps, uansett hva du driver med.

I denne videoen snakker Gary Vaynerchuck om passion på Web 2.0 Expo NY, og bedre enn dette kan det nesten ikke sies.

Litt bakgrunnsstoff om Gary: Han har gjort enorm suksess med sitt Wine Library TV, som han startet uten å vite noe som helst om verken videoblogging eller TV. Så stor suksess har han at han stadig blir kontaktet av store TV-kanaler og tilbudt svært lukrative kontrakter. Men Gary takker nei. Hvorfor? Det forteller han i videoen.

Legg igjen en kommentar